Kiaušinių salotos
Spiced Egg Salad
6 kietai virtų kiaušinių, ataušintų
1/2 stiklinės majonezo
1/2 a. š. druskos
1/2 a. š. maltų baltųjų pipirų
1/4 a. š. maltų kalendrų
1/2 a. š. maltų čili pipirų
1/2 a. š. garam masala prieskonių mišinio
1/2 stiklinės smulkintų svogūnų laiškų
2 valg. š. smulkintos šviežios kalendros
Kiaušinius susmulkinkite ir sumaišykite su visais likusiais ingredientais (pati dažniausiai pirma sumaišau viską, išskyrus kiaušinius ir tada jau dedu juos).
Kiaušinių salotas dėkite į dubenėlius, pagardinkite dar keliais svogūnų laiškais ir patiekite su tamsia duona.
Skonis: 10/10
Salotos darytos jau ne vieną ir ne tris kartus ir, turiu pripažinti, kad ir vėl jaučiuosi jas atradus. Rodos, klasika, bet tie keli žiupsniai indiškų prieskonių padaro savo darbą. Valgomos ir ryte, ir vakare.