A&J šokoladas žino apie šokoladą.

Sakau drąsiai, kad AJ šokoladas žino apie šokoladą. Išvada peršasi, nes paragavus keletą skirtingų jų pyragų, labiausiai pasitvirtino (eureka) – šokoladiniai. Kiti – priešingai, rodos, skonis turėtų būti, bet vis kažkas ne taip: perdėm želatininis, perdėm blankus ir neišraiškus, perdėm neatitinka savo apibūdinimo.

IMG_20130512_192806

Tarkim, žvilgtelkim šiuos: pieninio šokolado ir karamelės skanėstas, riešutinis tortas ir belgiškas šokolado skanėstas.

Pirmasis – mano manymu, tiesiog puikiai šokoladinis. Ir suaugusiui, ir vaikui. Malonus, subalansuotas, svarbiausia – nenuviliantis.
Riešutinis – kiek tvirtesnis, mažiau to kremo kabinimo torto šakutės dantuku, bet savo kategorijoj irgi geras. Užskaitau.
Belgiško šokolado. Nors, apskritai, šokolado gaminių man neapsiverčia liežuvis pavadinti “gaivus, kaip vasaros dvelksmas“, bet irgi geras. Be abejonės, rimtesnis, solidesnis ir išskirtinai – tikriems šokolado gerbėjams.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: